DENİZLİ / HONAZ - Kocabaş Ahmet Kazak İlkokulu

VELİ BİLGİLENDİRME VE TAAHHÜTNAME FORMU

Tüm velilerimizin dikkatine ekte paylaştığımız Veli Bilgilendirme ve Taahütname Formunu inceleyelim.Maddelerine öğrencilerimizin sağlığı için uyalım.

ÖĞRENCİNİN

ADI SOYADI

SINIF / OKUL NO

ÖĞRENCİ VELİSİNİN

ADI SOYADI

YAKINLIĞI

BİLGİLENDİRME KONULARI

BİLGİ  EDİNDİM

Çeşitli salgın hastalık semptomları (ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal vb.) gösteren öğrencilerin okula gönderilmemesi, okula bilgi verilmesi ve sağlık kuruluşlarına yönlendirilmesi gerekmektedir.

Aile içerisinde salgın hastalık belirtisi (ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı gibi) ya da tanısı olan, temaslısı olan kişi bulunması durumunda okula ivedilikle bilgi verilmesi ve öğrencinin okula gönderilmemesi gerekmektedir.

Öğrencilerin bırakılması ve alınması sırasında personel ve velilerin salgın hastalık dönemi önlemlerine (sosyal mesafe kuralları, maske kullanımı vb.) uyması gerekmektedir.

Salgın hastalık dönemlerinde mümkünse her gün aynı velinin öğrenciyi alması ve bırakması gerekmektedir.

Salgın hastalık dönemlerine özgü riskli gruplarda yer alan (büyükanne/büyükbaba gibi 65 yaş üstü kişiler veya altta yatan hastalığı olanlar vb.) kişilerin öğrencileri bırakıp almaması gerekmektedir.

Belirlenen yöntem ve ortaya konan şartların uygulamaların sürekliliği, kontrol altına alınması sağlanmalıdır.

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzunda belirtilen Veli Bilgilendirme Taahhütnamesini okudum anladım. Alınan tedbirlere uyacağımı ve gerekli itinayı göstereceğimi taahhüt ederim.

ADI SOYADI: ………………………………….      İMZASI: ……………………

Yayın: 02.10.2023 - Güncelleme: 02.10.2023 11:10 - Görüntülenme: 66