DENİZLİ / HONAZ - Kocabaş Ahmet Kazak İlkokulu

Okulumuz Bahçesi Ağaçlandırıldı

Ock

Geleneksel çocuk oyunlarından 9 Taş oyunu öğretilerek okulumuz bünyesinde turnuva düzenlenmiştir.Turnava birincisi 2 B sınıfından Döndü DÖNMEZ,ikincisi 2 A sınıfından Mürüvet CAN, üçüncüsü 3 B sınıfından Nebahat BAYSOY olmuştur.Öğrencilerimize hediyeleri okul idaresi tarafından verilmiş olup, başarıların devamını dileriz.

ÇEDES Projesi kapsamında 3 B sınıfı pankek yaptı.Arkadaşlarına ikram ettiler.

İNSAN HAKLARI HAFTASI KUTLANDI.

Kas

kulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

VELİ BİLGİLENDİRME VE TAAHHÜTNAME FORMU

Tüm velilerimizin dikkatine ekte paylaştığımız Veli Bilgilendirme ve Taahütname Formunu inceleyelim.Maddelerine öğrencilerimizin sağlığı için uyalım.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILDÖNÜMÜ PROGRAMIMIZ. BU ANLAMLI PROGRAMI HAZIRLAYAN SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızın 102. yılını kutluyor,  İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif ERSOY' u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Kocabaş Ahmet Kazak İlkokulu olarak,ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, şehitlerimiz ve ebediyete göçmüş gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3/A Sınıfı öğrencileri tarafından Uygulama bahçesi yaptık

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun; milli, çağdaş, laik, demokratik ve bağımsız yeni Türk Devleti'nin doğuşunun 102. yıl dönümü velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.